Sopot, Polen

Vilka underbara dagar vi fick i Sopot!! Vi åkte tidigt på morgonen till Skavsta och där träffade vi moster och Mattias som också var med ♥
Vi var framme i Gdansk där flyget landade runt lunch och därirån åkte vi transfer till Sopot, supersmidigt. När vi kom fram och hade checkat in på Sheraton hotel så gick vi direkt till Club Loungen, snacksa på massa gott och drack champagne. Det var såå nice och oliverna var dröm btw. 
Vi hade sån galen tur med vädret, så vi strosa omkring i stan oså ett tag innan det var dags för lunch och då åt vi på Avocado restaurant. Det var supergod mat verkligen, med sushi och allt möjligt. 
Sen gick vi ut på piren som är europas längsta, riktigt varmt men det var mysigt ♥ Efter det gick vi tillbaka och satte oss på en hur mysig uteservering som helst. Sand runt om och blått på himlen, kändes verkligen inte som att vi var i Polen!!! Tog en god drink och bara njöt!
Sen gick vi tillbaka till Club Loungen och åt kvällsmat, drack massa gott och bara babbla resten av kvällen. 
 
Andra dagen i Sopot var det ju ingen vanlig dag utan det var ju finaste mammas 50-årsdag!!!! Min älskade mamma ♥ Ord kan inte beskriva hur glad jag är över att just du är min mamma. Jag älskar dig otroligt mycket. Min bästavän och favorit ♥ Så dagen började självklart med god frukost i loungen och dom var så gulliga så hon fick en söt liten tårta också efter frukost och vi skåla självklart med champange medan hon öppna lite presenter ♥ Sen gick vi runt lite och gick även ner till beachen och la oss på solstolar ett tag!! Hur drömmigt?? Pappa, Marcus och Mattias badade till och med, usch alldeles för kallt. Jag, mamma och moster gick en sväng längs stranden istället :* Efter det åt vi lunch, satt vid loungen, gick runt på stan men hittade ingenting. Verkligen polski-grejer haha... Sen gick vi till Grand och drack bubbel, och till senare på kvällen bokade vi bord där också. Det var helt UNDERBART gott, wow!!
 
Alltså vilka dagar vi fick och ännu en gång stort GRATTIS älskade mamma <3 Vill verkligen tillbaka till Polen, rekommenderar det starkt. Över alla förväntningar!! 
Love till min fina fina familj <3

0 kommentarer