I min smak

Äntligen kommer detta inlägg upp, haft lite problem med bilderna som försvunnit och sen inte fungerat på min dator och så, men ABSOLUT bättre sent än aldrig för detta mumsiga vill jag inte låta er missa. Förra helgen på lördagen jobbade jag (utomhus) i 7 timmar, det var någon julspecial, det var nog mest kallt skulle jag väl säga! Skulle jobbat till klockan 6 men det gick över en timma. Felix hade ju kommit från Linköping för att hämta upp mig, så han fick handla själv och vänta :( älsklingen. Men sen åkte vi till lkpg igen och hade världens mysigaste helg tillsammans. På söndagen åkte vi till Ikea för att kolla på skrivbord och vi hittade det perfekta!! Så vi åkte tillbaka och snickrade ihop det till musik och lagade vår favoritmat, räkcocktail och Mannerströms räksoppa, WOW vad gott det är, och såå enkelt. Han gjorde ju soppan till mig samma dag jag fick min tandställning för jag inte kunde tugga så vi ville göra den igen. ♥♥ Som efterrätt hade han köpt en bit prinsesstårta för att han vet att jag tycker om det, sötisen. På måndagen var det back to work och skola för hans del, usch vad tomt det blir, värsta jag vet...
DETTA är en helg precis i min smak

Ikväll hämtade han mig från jobbet kl 20 och sover hos mig, och tidigt imorgon åker han iväg på sin resa till Afrika, så himla kul för honom och komma till värmen lite också eftersom jag snart får det!!

Veckan har annars bestått av jobb, jobb, jobb och jobb annars, men samtidigt tycker jag att jag hunnit mycket och umgåtts. Igår var jag ledig och åkte till Katrineholm för att äntligen klippa mig som sagt, det var såå skönt. Lite bilder kommer i nästa inlägg. Även sista tennisträningen var igår innan jul, men för mig på nästan ett halvår, så det var lite extra kul. På lördag är det också jobb och sen är det inflyttningsfest hos Greta och Dorian, åhh så roligt det ska bli! Superkul, älskar att träffa allihopa!!

0 kommentarer