Bästa helgen på länge

Detta är utan tvekan bästa helgen på länge. Oj vad mysigt och roligt det har varit! När jag var ensam i lägenheten som jag skrev om i förra inlägget så roade jag mig med att fixa det som Felix hade med sig hemifrån, vilket inte var så mycket så tog lite mått också osv!
 
Det var lite sådär att vara två stycken på Ikea när man ska inreda en hel lägenhet, så allt fick vi inte med oss utan vi gick upp tidigt lördagmorgon för att åka och fixa det sista innan mamma och pappa kom! Så i fredags var det full rulle, vi tog en sen lunchpaus på Ikea och väl hemma blev det ett par rundor upp och ner för trapphuset. Vi lyxade oss faktiskt med champagne som Felix hade med sig och löjromstoast, sååå dröm!
 
Så i lördags som sagt var vi på Ikea lagom tills det öppnade, vi har verkligen varit dreamteam så det gick fort. Mamma och pappa kom med lunch och fika sen började vi att sätta ihop grejer och allt möjligt, det var drömmigt!! Tog hela dagen så dom åkte runt halv 7 på kvällen och sen gjorde vi en god pasta till middag.
 
Igår hade vi bara hans garderob kvar så vi gjorde det direkt sen myste vi bara hela dagen och tog det lugnt! Jag tog tåget hem vid 18 och usch vad tomt det kändes när man var hemma! 😄  Men så himla mysigt det blev i lägenheten, superfint!!
Å smset jag fick 😍👇🏼 Älskar honom så mycket!!
 
För- och efter bilder kommer, förbilderna får ni tolka hur ni vill, men dom är från när han redan fått in lite småsaker!  ☺️
 
Idag hade jag en del andra planer egentligen men blev inringd till jobbet vid lunch idag så jobbade till klockan 21! Nu är jag hemma och ska äntligen äta, är superhungrig!!
 
 
0 kommentarer