Tisdag 18 oktober

Hej!! Inte varit aktiv här alls på ett tag, men det är för att jag jobbat mest hela tiden, blir så oeffektiv när jag inte får någon rutin på dagarna. Nu har jag jobbat 8 dagar i rad, och är äntligen lite ledig idag. Under de här dagarna har jag inte gjort så mycket mer än att jobba och träna ändå så har inte varit så mycket att berätta om, har träffat Linnéa och myst med henne och har även haft tacokväll med några av tjejerna, supermysigt att träffa dom igen.

I fredags när jag kom hem efter ett 12 timmars pass så möttes jag av världens finaste blombud från min älskling. Så lite som gör en så glad och ger massa energi!! Det är exakt vad man behöver när vi inte har möjlighet att träffas lika ofta längre. Jag får äntligen träffa honom på fredag efter jobbet och då har vi inte träffats på två veckor, han har tentaperiod och jag har som sagt jobbat varenda dag, så det har krockat :( Men då blir den där pussen och kramen lite extra när vi väl ses sen. Man uppskattar det så mycket mer helt enkelt, man ska ta hand om varandra och ge varandra energi, det är precis vad som behövs hela tiden. ♥♥♥
Idag var det även 3 hela år sedan vi träffades första gången, förstår verkligen inte vart tiden har tagit vägen, åh vad jag älskar honom, mer och mer för varje dag som går.

I sommar blir det mer resande!! Mamma fyller 50 och vi åker till Sopot hela familjen och moster och Mattias, bor på ett lyxigt 5-stjärnigt hotell precis vid vattnet med lounge och spa!!! Att bara njuta med familjen och lyxa oss i ett par dagar blir huuur underbart som helst!!

 
0 kommentarer