Måndag 29/2-16

Då har skolan börjat igen! Helt galet trött idag, trodde jag skulle vara pigg med tanke på att man var ute hela dagen igår med frisk luft! Men men, det kommer gå fort till påsklovet, bara 4 veckor hehe. Gjort lagom med grejer det här lovet, har verkligen behövt ta det lugnt och få vila lite. Faktiskt fått mycket gjort ändå, och det är ju det skönaste. Äntligen hittat en balklänning som jag bara ÄLSKAR, tror jag hittat studentklänning också, ska bara få hem den och testa! :D när jag var och hämtade klänningen fick jag även med mig en liten enklare handväska och en tassel innan jag åkte hemåt 💋😍

0 kommentarer

Isfiske 28/2 2016

Vilken dag vi fick igår och vilket avslut på lovet!! Älskar när 7 timmar går så fort, då har man verkligen njutit. Helt underbart, med korv-grillning, sol och några fiskar! Uppskattar dagar som dessa med de man älskar så mycket!!

 
1 kommentar

Stockholm

Åkte upp till Stockholm med mamma och moster igår, för att shoppa, mysa och äta gott!! Vi åt på Koh Phangan, mums vad god mat!! Letade även balklänning, men hittade ingen som passade, dock denna klänning som är på bilden, åh den är så fin. Funderar dock på att kanske ha den på bröllopet i sommar, annars är den ju alltid fin i garderoben, kunde inte, inte köpa den i alla fall!! Så speciell, love it. Fick även med mig en enklare tröja också som är på bilden. 

En helt underbar dag helt enkelt och som vanligt går det superfort när man umgås med dessa ♥

0 kommentarer