RESA

Vilken underbar dag, först träffades jag och Linnéa på brunch för att PLANERA JORDEN-RUNT-RESA!!!!! Alltså can´t wait. Sen hem för att göra mig iordning för att på kvällen åka hem till Linnéa och fira henne i efterskott, så jag och Felix åkte dit på en supermysig middag!

Vår plan är att besöka Zanzibar, Seychellerna, Filippinerna, Thailand, Vietnam och Bali! Kan verkligen inte vänta till Januari för att besöka världen med min allra bästavän i 4 månader!! 
2 kommentarer

Glad

Kom på mig själv när jag kolla igenom min blogg lite att jag endast bloggat de få dagar jag varit ledig, men det är då jag passat på att faktiskt få något gjort och utnyttja dagarna till fullo. Resten av tiden jobbar jag bara i princip, något annat hinns typ inte med, haha! Men det jag vill berätta är att jag får behålla jobbet på Maxi och att jag nu ska lära mig lite nytt för att utvecklas, så himla roligt. Att få höra att de är jättenöjda och att man varit till så mycket hjälp gör allt slit värt det!

Denna magiska bild har min Felix tagit, så otroligt bra
0 kommentarer

Myssöndag

Äntligen har jag fått en ledig dag igen och passade på att tillbringa den med älskade mami. Vi åkte till Nyköping, gick ner till hamnen där som var över förväntan, gud så mysigt det var!! Älskar sånahär dagar där jag får koppla av och bara vara! 

0 kommentarer